Gå til hovedinnhold

Slet tidligere medarbeider

Skrevet av Christian P

En medarbeider slettes ved at gøre den inaktiv.

Gå til menu -> medarbeidere
​
​

  • Find den ønskede medarbeider, og klik ind på navnet.

mceclip0.png

  • Fjern markeringen i "aktiv" og endre passord og pålogging for den ansatte lenger ned på siden under sikkerhetsfeltet.

Picture6.png

  • Fjern markeringen i "booking online" og "booking" for å fjerne den ansatte fra kalenderen.

Picture7.png

  • Trykk på "lagre".
    ​
    ​

  • Inaktive ansatte kan alltid gjenfinnes via menyen -> ansatte -> Vis inaktive ansatte i den lyseblå linjen.


​

Svarte dette på spørsmålet?